OM OS

Lager tæt på Rønne og i Svaneke

Hos os kan du trygt opbevare dine ting for det er kun dig, der har adgang til det rum, som du lejer. Du har adgang til dit eget depotrum 24/7 og bestemmer selv hvilken type lås du ønsker. Der er gode tilkørselsforhold og derfor kan du læsse og losse både med bil, trailer, varevogn og lastbil. Søger du et billigt og godt lagerrum, så er du kommet til det helt rigtige sted!

BESTIL DEPOTRUM
point

Opvarmede rum

Stor kapacitet og tryghed for dit indbo. Vi har 160 depotrum hos Bornholms Lagerhotel og 46 opvarmede depotrum. Der vil være et tillæg på 200 kr/måned, hvis du ønsker opvarmede rum.

point

Gode tilkørselsforhold

I bil, lastbil, trailer mv.Vi ligger kun 8 km. fra Rønne og midt i Svaneke by og med gode tilkørselsforhold, uanset køretøjet. Alle vores depotrum er indendørs og brede nok til at du kan køre ind med en Europapalle. Vi anbefaler i øvrigt at benytte det lokale firma Palles Flyttetransport / Fratida Transport, hvis du har behov for et solidt og troværdigt flyttefirma.

point

Rum i varierende størrelse

Fra 3 til 22 m2.Vi har depotrum i varierende størrelse, fra 3 til 22 m2 og god loftshøjde, hvilket betyder maksimal opbevaringskapacitet. Vores depotrum udlejes til lave priser - helt ned til 64 kr./m2. Vi har også større lager, hvis du har behov for opbevaring af øvrige ting. Du kan altid sammensætte flere depotrum når du booker, hvis du ønsker mere plads.

point

Fleksibel opsigelse

Ingen lange kontrakter og bindinger.Har du kun brug for at have noget opbevaret i nogle måneder, så er det ikke noget problem. Der er ingen lange bindingsperioder hos Bornholms Lagerhotel. Du booker dit depotrum her på hjemmesiden og opsiger det blot, når du ønsker dette.

point

Dine ting står aflåst i eget rum

Du bestemmer selv hvilken lås du vil have.Det er kun dig, der har adgang til dit rum og du bestemmer selv hvilken type lås du ønsker at benytte. Du kan derfor opbevare alt indbo, men vi anbefaler, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab og informerer om hvor dine ting er opbevaret. Vi kan ikke forsikre dit eget indbo. Alternativt anbefaler vi, at du tager kontakt til forsikringsselskabet Bornholms Brand for et tilbud.

point

Videoovervågning

24/7 overvågning sikrer tryghed. Alle der bevæger sig på området hos Bornholms Lagerhotel vil blive overvåget af kameraer. Du kan derfor trygt opbevare dine møbler, flyttekasser, værktøj, campingvogn, bil, båd eller øvrigt indbo hos Bornholms Lagerhotel. Vi kan dog ikke forsikre dit indbo. Har du behov for at få forsikret dit indbo, anbefaler vi dig at tage fat på Bornholms Brand.

point

Centralt placeret på Bornholm

Vi ligger 8 kilometer fra Rønne og i Svaneke by.Bornholms Lagerhotel er placeret på Bornholms sydkyst, Nylars, kun 8 kilometer fra Rønne og i Svaneke. Så uanset om du bor i Gudhjem, Allinge, Hasle, Rønne, Aakirkeby, Neksø, Svaneke eller et helt andet sted, så er du altid tæt på Bornholms Lagerhotel. Har du behov for opbevaring af dit indbo, bil, campingvogn, båd eller andet, så har vi altid en løsning.

point

Brug for opbevaring af biler?

Bornholms Lagerhotel opbevarer også biler.Hvis du har brug for at have din bil stående tørt og sikkert, så kan du altid tage kontakt til Bornholms Lagerhotel. Vi har i alt 3.000 m2 i to store lagerhaller. Vi kan desuden også opbevare både, campingvogne, autocampere, motorcykler, varevogne med videre hos Bornholms Lagerhotel. Du kan booke dette på hjemmesiden.

point

Adgang døgnet rundt

Du har din egen dør og lås.Har du brug for at hente noget midt om natten, så gør du bare det. Der er adgang til Bornholms Lagerhotel døgnet rundt og dine ting er bag lås og slå med din egen nøgle.

point

Billige priser

Fra 64 kr/m2.Hos Bornholms Lagerhotel er der priser fra 64 kr/m2. Du kan altid se tilgængelige rum på hjemmesiden og ønsker du mere plads, kan du altid sammensætte flere rum. Tag kontakt til os, hvis vi skal hjælpe dig med spørgsmål.

point

God udlufning

Vi passer på dine ting.Alle vores depotrum er tørre, så du skal ikke frygte fugtskader. I vores opvarmede rum, kan vi også garantere frostfrit miljø. Vores bygninger er dog isolerede, hvorfor vi aldrig oplever temperaturer under frysepunktet.

point

Kontakt til Bornholms Lagerhotel

Ring eller skriv til os.Du kan nå os på 61 74 92 25 eller mail@bhlagerhotel.dk hvis du har spørgsmål. Du kan altid booke direkte via vores hjemmeside, hvor du også kan se ledige depotrum hos Bornholms Lagerhotel.
Ønsker du fremvisning af depotrum i Nylars, så kontakt Henrik på 23 98 97 83, og hvis du ønsker fremvisning af depotrum i Svaneke, så kontakt Peter på 23 25 90 04.

point

Nem betaling hos Bornholms Lagerhotel

Book døgnet rundt.Når du har valgt dit depotrum og den ønskede startdato vil du komme direkte til betaling og betale for den første måneds leje (samt depositum for sidste måneds leje). Så snart kontrakten er sendt er rummet dit.

point

Vi kan opbevare alt

Din campingvogn får vi også plads til.Hos Bornholms Lagerhotel kan vi opbevare stort som småt. Har du behov for at have din campingvogn stående henover vinteren, så kan du booke dette direkte på hjemmesiden. Vi kan også tilbyde at pakke din campingvogn sammen på campingpladsen, køre den til Bornholms Lagerhotel og sætte den op igen, når du igen får behov for at campere.

point

Bornholms Lagerhotel kan opbevare møbler

Har du møbler til opbevaring, så har vi pladsen. Vi kan opbevare alle former for møbler hos Bornholms Lagerhotel. Der er god loftshøjde i alle vores rum og derfor kan du også opbevare høje skabe. Du kan altid booke flere rum på samme tid, hvis du har behov for mere plads.

point

Vi kan også opbevare hårde hvidevarer

Du kan trygt overlade dine hårde hvidevarer til os.Der er ingen problemer i at lade dine hårde hvidevarer stå hos Bornholms Lagerhotel. Der er et fugtfrit miljø og det betyder at du ikke skal være nervøs for at have dit indbo stående.