Om os
Opvarmede rum hos Bornholms Lagerhotel

Opvarmede depotrum

Undgå frostskader på dit indbo


Vi har et 110 depotrum hos Bornholms Lagerhotel. En del af disse depotrum er opvarmede (46 stk), så vi sikrer frostfritmiljø. Der vil være et tillæg på 200 kr/måned, hvis du ønsker opvarmede rum.

Adgang døgnet rundt

Du har din egen dør og lås


Har du brug for at hente noget midt om natten, så gør du bare det. Der er adgang til Bornholms Lagerhotel døgnet rundt og dine ting er bag lås og slå med din egen nøgle

lager tæt på Rønne

Hos os kan du trygt opbevare dine ting for det er kun dig, der har adgang til det rum, som du lejer. Du har adgang til dit eget depotrum 24/7 og bestemmer selv hvilken type lås du ønsker. Der er gode tilkørselsforhold og derfor kan du læsse og losse både med bil, trailer, varevogn og lastbil.  Søger du et billigt lagerrum, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Forskellige depotrum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Rum i varierende størrelse

Fra 8 til 22 m2


Vi har depotrum i varierende størrelse, fra 3 til 22 mog optimal loftshøjde (over 3 meter) betyder maksimal opbevaringskapacitet. Vores depotrum udlejes til lave priser - helt ned til 64 kr./m2. Vi har også større lager, hvis du har behov for opbevaring af øvrige ting. 

Billige priser

Fra 64 kr/m2


Hos Bornholms Lagerhotel er der priser fra 64 kr/m2. Kontakt os og hør mere om størrelser og priser på netop den størrelse depotrum du har brug for.

Fleksibel opsigelse

Ingen lange kontrakter og bindinger


Har du kun brug for at have noget opbevaret i nogle måneder, så er det ikke noget problem. Der er ingen lange bindingsperioder hos Bornholms Lagerhotel

Bornholms Lagerhotel har god udluftning på Bornholm

God udlufning

Vi passer på dine ting


Alle vores depotrum er tørre, så du skal ikke frygte fugtskader. I vores opvarmede rum, kan vi også garantere frostfrit miljø. Dette kan vi dog ikke garantere i vores uopvarmede rum. 

Kontakt Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Kontakt til Bornholms Lagerhotel

Ring eller skriv til os


Ring eller skriv til os på 23 98 97 83, 61 67 49 54 eller mail@bhlagerhotel.dk hvis du har spørgsmål. Skriv direkte til os her.

Nem betaling hos Bornholms Lagerhotel

Betal som det passer dig


Når du har valgt dit depotrum, vil vi efterfølgende færdiggøre din kontrakt og fremsende en faktura, der kan betales via din netbank.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Dine ting står aflåst i eget rum

Du bestemmer selv hvilken lås du vil have


Det er kun dig, der har adgang til dit rum og du bestemmer selv hvilken type lås du ønsker at benytte. Du kan derfor opbevare alt indbo, men vi anbefaler, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab og informerer om hvor dine ting er opbevaret. Vi kan ikke forsikre dit eget indbo. Alternativt anbefaler vi, at du tager kontakt til forsikringsselskabet Bornholms Brand for et tilbud.. 

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Bornholms Lagerhotel er videovervåget

24/7 overvågning sikrer tryghed


Alle der bevæger sig på området hos Bornholms Lagerhotel vil blive overvåget af kameraer. Du kan derfor trygt opbevare dine møbler, flyttekasser, værktøj, campingvogn, bil eller øvrigt indbo. Vi kan dog ikke forsikre dit indbo. Har du behov for at få forsikret dit indbo, anbefaler vi dig at tage fat på Bornholms Brand.  

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Vi kan opbevare alt

Din campingvogn får vi også plads til


Hos Bornholms Lagerhotel kan vi opbevare stort som småt. Har du behov for at have din campingvogn stående henover vinteren, så tag endelig fat på os. Vi kan også tilbyde at pakke din campinvogn sammen på campingpladsen, køre den til Bornholms Lagerhotel og sætte den op igen, når du igen får behov for at campere.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Centralt placeret på Bornholm

Vi ligger 8 kilometer fra Rønne


Bornholms Lagerhotel ligger på Bornholms sydkyst, kun 8 kilometer fra Rønne. Så uanset om du bor i Gudhjem, Allinge, Hasle, Rønne, Aakirkeby, Neksø, Svaneke eller et helt andet sted, så er du altid tæt på Bornholms Lagerhotel. Har du behov for opbevaring af dit indbo, bil, campingvogn eller andet, så skal vi nok finde en løsning.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Bornholms Lagerhotel kan opbevare møbler

Har du møbler til opbevaring, så har vi pladsen


Vi kan opbevare alle former for møbler hos Bornholms Lagerhotel. Der er over 3 meter i højden og derfor kan du også opbevare høje skabe. Kan du ikke få plads i vores depotrum, så har vi også et større lager til rådighed. 

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Brug for opbevaring af biler?

Bornholms Lagerhotel  opbevarer også biler


Hvis du har brug for at have din bil stående tørt og sikkert, så kan du altid tage kontakt til Bornholms Lagerhotel. Vi kan desuden også opbevare både, campingvogne, motorcykler, varevogne med videre. Tag kontakt for et specifikt tilbud.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Vi kan også opbevare hårde hvidevarer

Du kan trygt overlade dine hårde hvidevarer til os


Der er ingen problemer i at lade dine hårde hvidevarer stå hos Bornholms Lagerhotel. Der er et fugtfrit miljø og det betyder at du ikke skal være nervøs for at have dit indbo stående. 

Gode tilkørselsforhold hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Gode tilkørselsforhold

I bil, lastbil, trailer mv.


Vi ligger kun 8 km. fra Rønne og med gode tilkørselsforhold, uanset køretøjet. Alle vores depotrum er indendørs og brede nok til at du kan køre ind med en Europapalle. Vi anbefaler i øvrigt at benytte det lokale firma Palles Flyttetransport / Fratida Transport, hvis du har behov for et solidt og troværdigt flyttefirma.