Om os

Send en e-mail:

mail@bhlagerhotel.dk

Ring til os::

23 98 97 83 eller 61 67 49 54

Bornholms Lagerhotel

Hos os kan du trygt opbevare dine ting for det er kun dig, der har adgang til det rum, som du lejer. Du har adgang til dit eget depotrum 24/7 og bestemmer selv hvilken type lås du ønsker. Der er gode tilkørselsforhold og derfor kan du læsse og losse både med bil, trailer, varevogn og lastbil.  Søger du et billigt lagerrum, så er du kommet til det helt rigtige sted!

Gode tilkørselsforhold hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Gode tilkørselsforhold

I bil, lastbil, trailer mv.


Vi ligger kun 8 km. fra Rønne og med gode tilkørselsforhold, uanset køretøjet. Du kan altid læsse af i tørvejr. Alle vores depotrum er indendørs og bedre nok til at køre ind med en Europapalle.

Forskellige depotrum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Rum i varierende størrelse

Fra 8 til 30 kvm


Vi har depotrum i varierende størrelse, fra 5 til 30 mog optimal loftshøjde (over 3 meter) betyder maksimal opbevaringskapacitet. Vores depotrum udlejes til lave priser - helt ned til 50 kr./m2.

Nem opsigelse hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Fleksibel opsigelse

Ingen lange kontrakter og bindinger


Har du kun brug for at have noget opbevaret i nogle måneder, så er det ikke noget problem. Der er ingen lange bindingsperioder hos Bornholms Lagerhotel

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Dine ting står aflåst i eget rum

Du bestemmer selv hvilken lås du vil have


Det er kun dig, der har adgang til dit rum og du bestemmer selv hvilken type lås du ønsker at benytte. Du kan derfor opbevare alt indbo, men vi anbefaler, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab og informerer om hvor dine ting er opbevaret. Vi kan ikke forsikre dit eget indbo.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Bornholms Lagerhotel er videovervåget

24/7 overvågning sikrer tryghed


Alle der bevæger sig på området hos Bornholms Lagerhotel vil blive overvåget af kameraer. Du kan derfor trygt opbevare dine møbler, flyttekasser, værktøj, campingvogn, bil eller øvrigt indbo. Vi kan dog ikke forsikre dit indbo.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Centralt placeret på Bornholm

Vi ligger 8 kilometer fra Rønne


Bornholms Lagerhotel ligger på Bornholms sydkyst, kun 8 kilometer fra Rønne. Så uanset om du bor i Gudhjem, Allinge, Hasle, Rønne, Aakirkeby, Neksø, Svaneke eller et helt andet sted, så er du altid tæt på Bornholms Lagerhotel. Har du behov for opbevaring af dit indbo, bil, campingvogn eller andet, så skal vi nok finde en løsning.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Brug for opbevaring af biler?

Bornholms Lagerhotel  opbevarer også biler


Hvis du har brug for at have din bil stående tørt og sikkert, så kan du altid tage kontakt til Bornholms Lagerhotel. Vi kan desuden også opbevare både, campingvogne, motorcykler, varevogne med videre. Tag kontakt for et specifikt tilbud.

Adgang doegnet rundt i Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Adgang døgnet rundt

Du har din egen dør og lås


Har du brug for at hente noget midt om natten, så gør du bare det. Der er adgang til Bornholms Lagerhotel døgnet rundt og dine ting er bag lås og slå med din egen nøgle

Billigt depotrum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Billige priser

Fra 50 kr/m2


Hos Bornholms Lagerhotel er der priser fra 50 kr/m2. Kontakt os og hør mere om størrelser og priser på netop den størrelse depotrum du har brug for.

Kontakt Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Kontakt til Bornholms Lagerhotel

Ring eller skriv til os


Ring eller skriv til os på 23 98 97 83, 61 67 49 54 eller mail@bhlagerhotel.dk hvis du har spørgsmål. Skriv direkte til os her.

Bornholms Lagerhotel har god udluftning på Bornholm

God udlufning

Vi passer på dine ting


Alle vores depotrum er tørre, så du skal ikke frygte fugtskader. Du bør dog ikke opbevare ting, der ikke kan tåle frost, da vi ikke kan garantere et frostfrit miljø.

Nem betaling hos Bornholms Lagerhotel

Betal som det passer dig


Når du har valgt dit depotrum, vil vi efterfølgende færdiggøre din kontrakt og fremsende en faktura, der kan betales via din netbank.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Vi kan opbevare alt

Din campingvogn får vi også plads til


Hos Bornholms Lagerhotel kan vi opbevare stort som småt. Har du behov for at have din campingvogn stående henover vinteren, så tag endelig fat på os. Vi kan også tilbyde at pakke din campinvogn sammen på campingpladsen, køre den til Bornholms Lagerhotel og sætte den op igen, når du igen får behov for at campere.

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Bornholms Lagerhotel kan opbevare møbler

Har du møbler til opbevaring, så har vi pladsen


Vi kan opbevare alle former for møbler hos Bornholms Lagerhotel. Der er over 3 meter i højden og derfor kan du også opbevare høje skabe. 

Aflåste rum hos Bornholms Lagerhotel på Bornholm

Vi kan også opbevare hårde hvidevarer

Du kan trygt overlade dine hårde hvidevarer til os


Der er ingen problemer i at lade dine hårde hvidevarer stå hos Bornholms Lagerhotel. Der er et fugtfrit miljø og det betyder at du ikke skal være nervøs for at have dit indbo stående. 

Ring til os på 23 98 97 83 eller 61 67 49 54

Send en e-mail på mail@bhlagerhotel.dk